Wegwijs in de wereld van bbq
- Pizza op de bbqMaak ook zelf pizza op de bbq. In deze blog lees je alles over de technieken, ideale deegbollen en natuurlijk de perfecte tomatensaus.
- Zalm op cederhout gerookt met CouscoussaladeLees meer over het roken van zalm. In deze blog lees je alles over warmgerookte zalm en wel op een cederhouten plankje.
- Perfecte TomatensausEen goede tomatensaus gebruik je stiekem in behoorlijk wat gerechten. Van soep, tot, pizza, een pastasaus of een ratatouille. De basis is vaak een tomatensaus. Om niet per recept een uitwerking te maken van mijn perfecte tomatensaus heb ik deze pagina opgenomen. Deze tomatensaus zal je niet snel teleurstellen. Geloof me!
- KerntemperatuurMeten is weten. Dus check de kerntemperatuur van jouw ingrediënt op de bbq met een goede thermometer om te kijken of het gaar is.
- BBQ OpstellingIn veel bbq recepten lees je over je bbq opstelling. Voor de ervaren bbq’er is dat inmiddels gesneden koek, maar voor de gemiddelde Nederlander is het nog een hoop abracadabra. Om je wegwijs te maken in verschillende opstellingen en bereidingswijzen deze blog.