Kruid de procureur royaal met de dry rub en laat het de nacht in de koelkast staan
De volgende ochtend steek je de bbq aan ga voor een indirecte opstelling met 110-130 graden keteltemperatuur. Voeg ook wat rookhoutchunks toe.
Leg de procureur op de bbq, steek de kernthermometer erin en rook hem voor ongeveer 3 uur.
Gaar de procureur tot een kerntemperatuur van 72 graden. Spuit hem om de 45 min. in met het mengsel van de appelsap en appelazijn.
Pak hem dan in met aluminiumfolie en doe het restant uit de spray erbij. Gaar door tot een kern van 92 graden.
Leg het pakketje vervolgens in een lege koelbox en laat dit minimaal 1 uur staan.
Leg de aardappelen in een stukje aluminiumfolie, bedruip met wat olijfolie en bestrooi met wat peper en zout. Pak ze helemaal in en leg voor 1 uur op de bbq
Meng alle ingrediënten voor de saus door elkaar en zet in de koelkast
Als je klaar bent om te eten, haal je de procureur uit de folie. Vang het vocht apart op. Als je vlees over hebt (wat een hele grote kans is) dan kun je hier wat van dit vocht bij doen en invriezen. Je kunt dan de volgende keer alles in de pan opwarmen en bak je het op in dit smaakvolle vocht.
Trek het vlees uit elkaar met een klauw, 2 vorken of je handen. Meng er nog 2 el dry rub en 4 el bbq saus door.
Snijd de aarappelen in, leg er een lading pulled pork in en bedek met laagje saus.
Eet smakelijk