Stook de bbq goed op en haal je roosters eruit. We gaan tussen de kolen garen vandaag.
Blaas zoveel mogelijk as weg voordat je het vlees erin gooit.
Leg het vlees dat je op kamertemperatuur hebt laten komen direct tussen de kolen
Draai het vlees af en toe en verwijder evt. plakkende kolen aan je vlees
Gaar tot een kern van 52 graden. Haal het vlees er dan uit. Verwijder nu goed alle aanhangende kolen en laat het 10 minuten rusten in aluminiumfolie
Leg de trosjes cherrytomaten nu op de bbq (wél op het rooster). Laat maar 5 minuten liggen
Ondertussen maak je een mooie plank op met rucola
Haal de tomaten er weer af en schik deze tussen de rucola
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en rasp alvast de Parmezaanse kaas
Snijd het vlees in dunne plakken en leg op de rucola. Bestrooi met peper en zout
Meng de balsamico met olijfolie, peper en zout én het sap van je vlees dat vrij is gekomen tijdens het rusten. Schenk dit over je vlees en de rucola
Ten slotte strooi je ook de pijnboompitten en Parmezaanse kaas erover.