Frisse zomerse salade met gegrilde perzik, feta, munt, pecannoten en balsamico
Servings 2personen
Voorbereidingstijd 20 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 30 minutenmin
Ingrediƫnten
4perziken
1zakjegemengde sla
1/4komkommer
4wortelen
1rode paprika
10cherry tomaten
1blokfeta
1handje pecannoten
1lente-ui
Dressing
2elolijfolieextra vierge
2elbalsamico
1elcitroensap
1bosjemunt
peper en zout
Instructies
Steek de bbq aan en ga voor direct grillen
Snijd ondertussen de paprika in reepjes, wortel in dunne sliertjes, cherrytomaten doormidden en komkommer in halve maantjes. Doe alles bij elkaar in een kom
Brokkel de pecannoten grof en rooster ze in een droge pan (evt. op de bbq)
Snijd de perziken in parten los van de pit. Grill ze om en om. Probeer ze maar 1x te draaien. Dan blijven ze het meest stevig
Meng ondertussen alle ingredienten voor de dressing
Doe de sla bij de rouwkost, meng de dressing er doorheen en serveer op een diep bord
Serveer de partjes perzik hierop
Brokkel er feta overheen, schuin afgesneden lente-ui en de pecannoten