Bak de Ciabatta volgens verpakking
Marineer de kip in 1 el dry rub en olijfolie en laat 1 uur staan
Marineer de zalm in alle ingredienten behalve de lente-ui en laat 1 uur staan
Ontvel de tomaten zoals hierboven omschreven
Rook de kippendijtjes, zalm en tomaat tot ze de gewenste kerntemperatuur hebben. Zie de uitleg hierboven de richtlijn per ingredient
Trek de kip uit elkaar en meng met de overige ingrediënten
Trek het vruchtvlees van de tomaat uit elkaar en scheid van de pitjes en sap. Dit gebruiken we niet. Meng met overige ingrediënten
Tijdens het roken van de zalm smeer je hem elke 10 min met de marinade. Daarna haal je hem van de bbq en trek je hem uitelkaar en meng je er nog 1 el sojasaus door.
Snijd de afgebakken ciabatta in plakjes, besprekel met olijfolie en gaar nog even in de oven tot hij licht krokant is
Beleg enkele sneetjes met het tomatenmengsel en serveer nog wat extra kleine basilcumblaadjes erop
Beleg enkele sneetjes met het kippenmengsen en serveer met geraspte Parmezaanse kaas
Beleg enkele sneetjes met het zalmmengsel en sereer met gesneden lente-ui