Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza Tonno e Cipolla
pizza met tonijn, rode ui en rucola
Servings
1
pizza
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Equipment
Pizzasteen
Ingrediƫnten
1
bol
pizzadeeg
1
soeplepel
Perfecte tomatensaus
1
blikje
tonijn
in olijfolie
1/2
rode ui
1
handje
rucola
1
el
oregano
gedroogd
1/2
bol
mozarella
1
handje
geraspte kaas
Instructies
Verwarm de oven of bbq met pizzasteen erin minimaal een uur voor op de hoogste stand
Maak de bodem zoals
hier beschreven
. En doe de tomatensaus erop. Smeer het goed uit
Verspreid de geraspte kaas over de pizza
Laat de tonijn uitlekken en verspreid ook over de pizza
Snijd de rode ui in ringen en leg ook op de pizza
Trek de mozarella met je handen uit elkaar, knijp goed uit en beleg op je pizza
Bak de pizza nu tot hij gaar en krokant is
Leg de pizza op een groot bord, strooi de oregano erover en vervolgens ook de rucola
Calories:
500
kcal
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
pizza, Tonijn