Over de Grillmeister

HALLO. MIJN NAAM IS ROY

BBQ Fanaat & Food Lover.
Ik houd van kwaliteit, verse ingrediënten en alledaagse gerechten een eigen twist te geven.

Het verhaal achter deze blog

Als je dan toch al op deze pagina bent uitgekomen, dan kan je ook net zo goed het voorstelrondje doorlezen. Mijn naam is Roy, 33 jaar en koken en bbq’en zijn al jaren een passie van mij. De laatste jaren is dat uitgegroeid tot een grillmeister instagram account en deze website met recepten. In het dagelijks leven run ik online marketing bureau RAFT. Dus bbq-en is een behoorlijk uit de hand gelopen hobby.

Wonend in het centrum van Dordrecht is bbq’en ook een sociale bezigheid geworden. Vaak staan we namelijk met de hele buurt voor de deur achter de grill!

Favorieten zijn uiteraard mooie lappen vlees maar ook vis zal je regelmatig op mijn pagina tegenkomen. Ik houd van gerechten met een eigen twist. Mijn recepten kan iedereen maken en zijn hopelijk een inspiratie om ook je eigen twist er aan te geven.

Hopelijk vind je op mijn website inspiratie om ook zelf aan de slag te gaan achter de bbq. Voor meer inspiratie, foto’s en gerecht volg je mij op Instagram.

Heb je vragen, opmerkingen of vind je het tof om samen te werken, maak dan het voorstelrondje compleet en stel jezelf ook voor via het onderstaande contactformulier.

Close
BBQ Grillmeister © Copyright 2021. Alle rechten voorbehouden
Close