Bavette met gegrilde wortelen en hasselback aardappelen
Een hoofdgerecht met 3 onderdelen, allemaal van de bbq! Bavette van de bbq wordt steeds populairder. En terecht. Het is een super smaakvol stuk dat …
Een hoofdgerecht met 3 onderdelen, allemaal van de bbq! Bavette van de bbq wordt steeds populairder. En terecht. Het is een super smaakvol stuk dat …
Salade van gegrilde courgette met feta, munt en granaatappelpitten
Hasselback aardappelen zijn het perfecte bijgerecht bij een stuk vlees of vis. Check nu deze loaded hasselback aardappelen met kaas en bacon
Wortelen van de bbq is niet iets wat veel mensen kennen, of aan denken als ze bbq aan gaan steken. Daar moet verandering in komen! Door het grillen worden de suikers in de wortel gekaramelliseerd. Hierdoor krijg je een hele diepe zoete smaak.
Geroosterde paprikasalade met feta, munt en walnoot
Bieten zijn uitstekend geschikt om op de bbq te garen. In de bbq is eigenlijk nog beter, lekker direct tussen de kolen.
Een goede tomatensaus gebruik je stiekem in behoorlijk wat gerechten. Van soep, tot, pizza, een pastasaus of een ratatouille. De basis is vaak een tomatensaus. Om niet per recept een uitwerking te maken van mijn perfecte tomatensaus heb ik deze pagina opgenomen. Deze tomatensaus zal je niet snel teleurstellen. Geloof me!
Een Ratatouille is zo’n bijgerecht dat indruk maakt. Je hebt kleur, smaak en presentatie bij elkaar. Dit is een populair gerecht onder vegetarische eters en …
Dit zijn van die gerechten die ik kan blijven eten. Comfort food uit India. Deze Indiase zalmcurry maak je in een Dutch Oven
Sajoer Lodeh (in kokosmelk gestoofde groenten), Daging Semur (runderstoof in ketjapsaus) en Indische Bami