Pizza op de bbq
Maak ook zelf pizza op de bbq. In deze blog lees je alles over de technieken, ideale deegbollen en natuurlijk de perfecte tomatensaus.
Maak ook zelf pizza op de bbq. In deze blog lees je alles over de technieken, ideale deegbollen en natuurlijk de perfecte tomatensaus.
Lees meer over het roken van zalm. In deze blog lees je alles over warmgerookte zalm en wel op een cederhouten plankje.
Een goede tomatensaus gebruik je stiekem in behoorlijk wat gerechten. Van soep, tot, pizza, een pastasaus of een ratatouille. De basis is vaak een tomatensaus. Om niet per recept een uitwerking te maken van mijn perfecte tomatensaus heb ik deze pagina opgenomen. Deze tomatensaus zal je niet snel teleurstellen. Geloof me!
Meten is weten. Dus check de kerntemperatuur van jouw ingrediënt op de bbq met een goede thermometer om te kijken of het gaar is.
In veel bbq recepten lees je over je bbq opstelling. Voor de ervaren bbq’er is dat inmiddels gesneden koek, maar voor de gemiddelde Nederlander is het nog een hoop abracadabra. Om je wegwijs te maken in verschillende opstellingen en bereidingswijzen deze blog.